Wagyu Ribeye
Omschrijving

Het meest bijzondere
stukje vlees wat er bestaat. Maar, écht ontzettend lekker!
Wagyu betekent
letterlijk vertaald “Japanse koe”. Authentiek Wagyu staat internationaal
bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke
smaak. Ondanks dat de kwaliteit van Amerikaans en Australisch Wagyu zeer
goed te noemen is, overtreft Japans Wagyu deze op alle vlakken;
marmeringsgraad, vet- en vleeskleur, structuur en smaak.


Omdat dit mooie
rundvlees zo flink gemarmerd is gelden hier wel iets andere 'spelregels'
voor:


Haal het vlees een uur of 2 minimaal van tevoren uit de koelkast en laat
lekker op kamertemperatuur komen.
Laat een goede koekenpan of grillpan goed heet worden.
Gebruik GEEN boter, olie of een andere vetstof.
Grill de steak eerst ±2 minuten aan de ene kant, totdat deze een mooie
bruine korst heeft en dan ±2 minuten aan de andere kant.
Aan de zijkant kan je de gaarheid zien.
Bak de steak uiteindelijk iets verder dan rare, omdat het vlees zo
gemarmerd is krijg je het lekkerste resultaat als je hem medium rare
eet.
Op smaak brengen met peper & zout kan eventueel na het bakken.


Mocht u meer willen
weten hierover dan sta ik u graag te woord.

Wagyu Ribeye

Het meest bijzondere Rundvlees ter wereld!

Kies een gewicht
€ 19,50
100 gram
Allergenen en ingrediënten
Wagyu
Allergenenvrij
-
-
Ja
Ja